Υπηρεσίες Καθαρισμού

Υπηρεσίες

Προσφέρουμε ένα μεγάλο φάσμα υπηρεσιών καθαρισμού, με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Καθαρισμός ξενοδοχειών και βιλών

Αναλαμβάνουμε πλήρως τον καθαρισμό ξενοδοχειακών μονάδων, μικρών ή μεγάλων, καταστημάτων εστίασης, αλλά και βιλών στο νησί της Μυκόνου. Συνεργαζόμαστε με τους πελάτες μας συνάπτοντας μηνιαίες ή μεμονωμένες συνεργασίες, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες τους για καθαρισμό και εξασφαλίζουμε το προσωπικό, το οποίο θα εργαστεί.

Βιολογικός καθαρισμός υφασμάτων

Αναλαμβάνουμε το βιολογικό καθαρισμό των υφασμάτων, είτε με στεγνό είτε με υγρό καθαρισμό, χρησιμοποιώντας ειδικά καθαριστικά, ανάλογα με το είδος των υφασμάτων που υπάρχουν στο χώρο. Τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε είναι απόλυτα ασφαλή για τον άνθρωπο αλλά και τα κατοικίδια. Η καθαριότητα σε βάθος, η συντήρηση των επίπλων και ο κατ’οίκον καθαρισμός είναι μερικά από τα πλεονεκτήματα του βιολογικού καθαρισμού.

Καθαρισμός σκαφών

Αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό και την απολύμανση των σκαφών /yacht. H εταιρεία μας προσφέρει προγράμματα εσωτερικού και εξωτερικού καθαρισμού έχοντας την τεχνογνωσία και την εμπειρία που απαιτείται για την εκτέλεση των εν λόγω εργασιών καθώς πρόκειται για υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών.
Παράλληλα με τον καθαρισμό πραγματοποιείται και η απολύμανση των επιφανειών είτε με την χρήση ειδικών απολυμαντικών είτε με την μέθοδο της εκ νέφωσης κατά της covid -19 και συνοδεύεται από το ανάλογο πιστοποιητικό εκτέλεσης εργασίας καθώς και τα σχετικά πιστοποιητικά των απολυμαντικών . 

Καθαρισμός και απολύμανση επιφανειών

Στην Air Clean Μύκονος, ο καθαρισμός και η απολύμανση  διενεργούνται από εξειδικευμένο προσωπικό, εκπαιδευμένο στη χρήση εξοπλισμού ατομικής προστασίας και συγκεκριμένα στη σωστή επιλογή, εφαρμογή και χρήση των εργαλείων καθαρισμού. Αναλαμβάνουμε με πλήρη υπευθυνότητα, τον καθαρισμό και την απολύμανση των επιφανειών για τους χώρους σας.

απολύμανση_επιφανειών

Our customers love us

For over 35 years, we have provided luxury dry cleaning services. Just look at what our customers say!

5/5
“I’m always impressed with the service from Clark & Sons dry cleaning. They are true professionals and consistently do a great job.”
Susan Connelly
5/5
“The only business I trust with my valuable clothing items. Whenever I need something done, I can rely on them for fast and quality service.”
Leona Hutton

Ζητήστε προσφορά!

Η ομάδα μας έτοιμη να σας εξυπηρετήσει και να ακούσει κάθε σας ανάγκη!