Σχετικά με εμάς

Η Air Clean είναι μια εταιρεία καθαρισμού, η οποία δραστηροποιείται στο νησί της Μυκόνου. Αναλαμβάνουμε υπηρεσίες καθαρισμού στο χώρο σας. Το συνεργείο μας αποτελείται από έμπειρο και κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό, με πολλά χρόνια εμπειρίας.

cleaning_with_safety

Η τεχνολογία συναντά την εμπειρία στις υπηρεσίες καθαρισμού

Η Air Clean Μύκονος αποτελεί τον πιο έμπιστο συνεργάτη για τις υπηρεσίες καθαρισμού. Με πάνω από δέκα χρόνια εμπειρίας και συνεργασίες με πολλά επιτυχημένα έργα, αναλαμβάνουμε με επαγγελματισμό και συνέπεια τον καθαρισμό κάθε ανάγκης. Πιο συγκεκριμένα, συνεργαζόμαστε με ξενοδοχειακές μονάδες και πολυτελείς βίλες συνάπτοντας συμβόλαια, συνήθως μηνιαία, καλύπτοντας τον καθαρισμό των δωματίων με το απαραίτητο προσωπικό να καλύπτεται από την εταιρεία μας. Επιπλέον, αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό σκαφών στο νησί της Μυκόνου, με κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό. Τέλος, στον καθαρισμό κάθε δωματίου, αναλαμβάνουμε το έργο εκτελώντας βιολογικό καθαρισμό υφασμάτων.

Η επιχείρησή σας αξίζει τα καλύτερα

Μέσω των υπηρεσιών και της τεχνογνωσίας μας προσπαθούμε να αναπτύξουμε μακροχρόνιες συνεργασίες, εξασφαλίζοντας μια αμοιβαία επιτυχία για την επιχείρησή σας αλλά και την για ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουμε.

Ανταγωνιστικές τιμές

Οι πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς, πάντα κατόπιν συμφωνίας με τον πελάτη.

Έγκαιρη παράδοση έργου

Δεσμευόμαστε στην έγκαιρη παράδοση της υπηρεσίας που σας παρέχουμε, στη συμφωνία που θα έχει οριστεί.

Εγγυημένη ποιότητα

Ο τρόπος εργασίας μας, εξασφαλίζει την ποιότητα των υπηρεσιών.

Τεχνολογία φιλική προς το περιβάλλον

Εργαζόμαστε αποκλειστικά με εγκεκριμένα και απολύτως ασφαλή σκευάσματα, αλλά και εξοπλισμό.

Ζητήστε προσφορά!

Η ομάδα μας έτοιμη να σας εξυπηρετήσει και να ακούσει κάθε σας ανάγκη!